Ainu MAM Sports Cup 330ml Juomapullo 12+kk
Kestää
astianpesukoneen

Ainu MAM Sports Cup

Juomanokka joka aukeaa itsestään

Ainu MAM Sports Cup on leikkihetkien juomataukoon sopiva muki. Mukin nokka aukeaa automaattisesti juomista varten joten nokkaan ei tarvitse koskea käsillä. Ainu MAM Sports Cup on muotoiltu pieniä käsiä ajatellen ja sen luistamattomasta pinnasta on helppo pitää kiinni.

 

Tuotteen ominaisuudet

  • Tiivis juomanokka
  • Hygieeninen, nokan aukaisemiseen ei tarvita käsiä
  • Mukissa luistamaton pinta, helppo pitää kiinni
Kestää
astianpesukoneen
Ainu MAM-tuotteet saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista sekä lastentarvikeliikkeistä

Kysymyksiä ja vastauksia

Kaikki Ainu ja Ainu MAM  tuotteet ovat BPA-vapaita.

Ainu MAM tuotteista löytyy kaksikin ensimukiksi hyvin sopivaa tuotetta: Starter Cup sekä Trainer+ -muki. Lisätietoja tuotteista löydät tuote-kohdan esittelyistä.

Nokkaa pureskelevalle lapselle sopii parhaiten kova nokkainen muki: isompi Taikamuki tai Sports Cup. Huomioithan kuitenkin että muki ei ole tarkoitettu puruleluksi.

Tiiviistä mukista tulee nestettä vain imemällä. Learn to Drink Cup ja Fun to Drink Cup -mukissa voit auttaa lastasi opettelemaan mukista juomista jättämällä mukin venttiilin aluksi hieman löysälle, jolloin muki vuotaa. Kun lapsi keksii, että nestettä saa imemällä, voit laittaa venttiilin kunnolla paikoilleen.

Mukissa voi lämmittää nestettä, mutta on hyvä huomioida, että mukit eivät sovellu yli 40 asteisten nesteiden säilytykseen tai käyttöön.

Mukilla juomista voi alkaa harjoittelemaan, kun lapsi on noin neljän kuukauden ikäinen.