Kestää
astianpesukoneen
Pestään
käsin

Ainu Pillimuki

Kätevä pillimuki retkelle mukaan

Ainu Pillimuki taaperon juomahetkiin. Muki on erittäin helposti puhdistettava Pillimuki, jossa on vuotamaton imuosa. Ainu Pillimuki kulkee mukana niin pienen taaperon hoitolaukussa, kun isomman harrastuksissakin. Mukia voidaan käyttää myös ilman pillivartta ”sporttimukina” ja muki on helppo puhdistaa käytön jälkeen.

 

Tuotteen ominaisuudet

  • Vuotamaton
  • 330ml
  • Helppo puhdistaa
Kestää
astianpesukoneen
Pestään
käsin
Ainu-tuotteet saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista sekä lastentarvikeliikkeistä

Kysymyksiä ja vastauksia

Kaikki Ainu ja Ainu MAM  tuotteet ovat BPA-vapaita.

Ainu MAM tuotteista löytyy kaksikin ensimukiksi hyvin sopivaa tuotetta: Starter Cup sekä Trainer+ -muki. Lisätietoja tuotteista löydät tuote-kohdan esittelyistä.

Nokkaa pureskelevalle lapselle sopii parhaiten kova nokkainen muki: isompi Taikamuki tai Sports Cup. Huomioithan kuitenkin että muki ei ole tarkoitettu puruleluksi.

Tiiviistä mukista tulee nestettä vain imemällä. Learn to Drink Cup ja Fun to Drink Cup -mukissa voit auttaa lastasi opettelemaan mukista juomista jättämällä mukin venttiilin aluksi hieman löysälle, jolloin muki vuotaa. Kun lapsi keksii, että nestettä saa imemällä, voit laittaa venttiilin kunnolla paikoilleen.

Mukissa voi lämmittää nestettä, mutta on hyvä huomioida, että mukit eivät sovellu yli 40 asteisten nesteiden säilytykseen tai käyttöön.

Mukilla juomista voi alkaa harjoittelemaan, kun lapsi on noin neljän kuukauden ikäinen.