Kestää
astianpesukoneen

Ainu MAM Feeding Spoon and Cover

Lusikka sekä vauvalle että vanhemmalle

Lusikkapakkauksessa on kaksi lusikkaa sekä säilytyskotelo niille. Pitkällä lusikalla on helppo syöttää vauvaa koska se yltää syvänkin ruokapurkin sisälle. Lusikoista lyhyemmällä vauva voi turvallisesti harjoitella itse syömistä. Tämä lusikka on muotoiltu niin, että vauva saa siitä hyvän otteen. Kätevässä suojakotelossa on oma paikka sekä puhtaalle, että jo käytetylle lusikalle. Lusikan lämpösensori näyttää väriä vaihtamalla jos tarjottava ruoka on liian kuumaa.

Tuotteen ominaisuudet

  • Kaksi erikokoista lusikkaa
  • Lämpösensori
  • Hygieeninen suojakotelo, lusikat helppo ottaa mukaan
  • Kolme eri väriä: pinkki, vihreä ja sininen
Kestää
astianpesukoneen
Ainu MAM-tuotteet saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista sekä lastentarvikeliikkeistä

Kysymyksiä ja vastauksia

Ensilusikan valu lopetetaan juuri tuohon kohtaan jossa pieni lovi on, valitettavasti ko. kohtaan jää aina pieni jälki, vaikka se sulatetaankin mahdollisimman pieneksi valmistuksen aikana. Olemme päätyneet Ensilusikassa kuitenkin tähän materiaaliin koska mielestämme lusikkaosan pehmeys on oleellista Ensilusikassa. Lusikan kauneusvirhe ei ole vaarallinen ja lusikkaa voi hyvin käyttää.

Ainu Ensilusikan lusikkaosa on valmistettu pehmeästä Sebs muovista, jotta se olisi mahdollisimman pehmeä ja mukavan tuntuinen vauvan suussa. Tälle materiaalille on kuitenkin ominaista värjääntyä tietyistä voimakkaasti värjäävistä ruoka-aineista kuten esim. porkkana ja tomaattisose. Värjääntyminen ei kuitenkaan ole vaarallista eikä estä lusikan käyttöä.

 

Tuotteet kestävät konepesun, max. 65 astetta yläkorissa.

Ensilusikka on materiaaliltaan Sebs muovia.

Kaikki Ainu, Ainu MAM ja Medela tuotteet ovat BPA-vapaita.

Ainu MAM tuotteista löytyy kaksikin ensimukiksi hyvin sopivaa tuotetta: Starter Cup sekä Trainer+ -muki. Lisätietoja tuotteista löydät tuote-kohdan esittelyistä.

Nokkaa pureskelevalle palselle sopii parhaiten kova nokkainen muki: isompi Taikamuki tai Sports Cup. Huomioithan kuitenkin että muki ei ole tarkoitettu puruleluksi.

Tiiviistä mukista tulee nestettä vain imemällä. Learn to Drink Cup ja Fun to Drink Cup -mukissa voit auttaa lastasi opettelemaan mukista juomista jättämällä mukin venttiilin aluksi hieman löysälle, jolloin muki vuotaa. Kun lapsi keksii, että nestettä saa imemällä, voit laittaa venttiilin kunnolla paikoilleen.

Mukissa voi lämmittää nestettä, mutta on hyvä huomioida, että mukit eivät sovellu yli 40 asteisten nesteiden säilytykseen tai käyttöön.

Mukilla juomista voi alkaa harjoittelemaan, kun lapsi on noin neljän kuukauden ikäinen.