Ainu MAM Fun To Drink Cup 270ml Taikamuki 8+kk
Kestää
astianpesukoneen

Ainu MAM Fun to Drink Cup

Mukiharjoittelua tiiviistä juomanokasta

Taaperon harjoitellessa juomista on siihen hyvänä apuna tiivis ja läikkymätön Ainu MAM Fun to Drink Cup  muki. Mukista tulee nestettä vain lapsen imiessä siitä joka tekee juomisesta rauhallista ja siistiä. Ainu MAM Fun to Drink Cup muki on helppo ottaa myös matkalle mukaan.

Tuotteen ominaisuudet

  • Mukava käyttää
  • Tiivis ja kova juomanokka
  • 270 ml
  • Kolme eri väriä
Kestää
astianpesukoneen
Ainu MAM-tuotteet saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista sekä lastentarvikeliikkeistä

Kysymyksiä ja vastauksia

Kaikki Ainu ja Ainu MAM  tuotteet ovat BPA-vapaita.

Ainu MAM tuotteista löytyy kaksikin ensimukiksi hyvin sopivaa tuotetta: Starter Cup sekä Trainer+ -muki. Lisätietoja tuotteista löydät tuote-kohdan esittelyistä.

Nokkaa pureskelevalle lapselle sopii parhaiten kova nokkainen muki: isompi Taikamuki tai Sports Cup. Huomioithan kuitenkin että muki ei ole tarkoitettu puruleluksi.

Tiiviistä mukista tulee nestettä vain imemällä. Learn to Drink Cup ja Fun to Drink Cup -mukissa voit auttaa lastasi opettelemaan mukista juomista jättämällä mukin venttiilin aluksi hieman löysälle, jolloin muki vuotaa. Kun lapsi keksii, että nestettä saa imemällä, voit laittaa venttiilin kunnolla paikoilleen.

Mukissa voi lämmittää nestettä, mutta on hyvä huomioida, että mukit eivät sovellu yli 40 asteisten nesteiden säilytykseen tai käyttöön.

Mukilla juomista voi alkaa harjoittelemaan, kun lapsi on noin neljän kuukauden ikäinen.