Ruokailu

Ainu MAM Learn to Drink Cup

Mukiharjoittelua pehmeästä tiiviistä juomanokasta

Vauvan harjoitellessa juomista on siihen hyvänä apuna tiivis ja läikkymätön nokallinen muki. Mukista tulee nestettä vain lapsen imiessä siitä joka tekee juomisesta rauhallista ja siistiä. Muki on helppo ottaa myös matkalle mukaan.

Tuotteen ominaisuudet

Tiivis pehmeä juomanokka

Kahvat

190 ml

Kolme eri väriä


Astianpesukone

Kysymyksiä ja vastauksia

Ainu Ensilusikassa on pieni kolon näköinen jälki. Mikä se on?
Ensilusikan valu lopetetaan juuri tuohon kohtaan jossa pieni lovi on, valitettavasti ko. kohtaan jää aina pieni jälki, vaikka se sulatetaankin mahdollisimman pieneksi valmistuksen aikana. Olemme päätyneet Ensilusikassa kuitenkin tähän materiaaliin koska mielestämme lusikkaosan pehmeys on oleellista Ensilusikassa. Lusikan kauneusvirhe ei ole vaarallinen ja lusikkaa voi hyvin käyttää.
Ainu Ensilusikka värjääntyi syöttäessäni porkkanaa. Mistä tämä johtuu?
Ensilusikan lusikkaosa on pehmeää Sebs muovia. Sille on ominaista imeä itseensä tiettyjen ruoka-aineiden värejä esim. porkkanan ja tomaattisoseen. Tämä ei ole vaarallista eikä estä lusikan käyttöä.
Saako Ainu MAM ruokailutuotteet pestä tiskikoneessa?
Tuotteet kestävät konepesun, max. 65 astetta yläkorissa.
Mitä materiaalia Ainu Ensilusikka on?
Ensilusikka on materiaaliltaan Sebs muovia.
Ovatko Ainu ja Ainu MAM sekä Medela tuotteet BPA-vapaita?
Kaikki Ainu, Ainu MAM ja Medela tuotteet ovat BPA-vapaita.
Mikä muki sopisi juomisen harjoitteluun?
Ainu MAM tuotteista löytyy kaksikin ensimukiksi hyvin sopivaa tuotetta: Starter Cup sekä Trainer+ -muki. Lisätietoja tuotteista löydät tuote-kohdan esittelyistä.
Lapseni pureskelee mukien nokkia. Mikä olisi sopivin muki hänelle?
Nokkaa pureskelevalle palselle sopii parhaiten kova nokkainen muki: isompi Taikamuki tai Sports Cup. Huomioithan kuitenkin että muki ei ole tarkoitettu puruleluksi.
Voiko Ainu MAM lautasia ja kuppeja laittaa mikroon?
Kyllä voi, ilman kantta. Sekoitathan ruoan huolellisesti lämmittämisen jälkeen, koska ruoka voi kuumetua mikrossa epätasaisesti.
Lapseni ei saa tiiviistä mukista juomalla mitään. Mistä tämä johtuu?
Tiiviistä mukista tulee nestettä vain imemällä. Learn to Drink Cup ja Fun to Drink Cup -mukissa voit auttaa lastasi opettelemaan mukista juomista jättämällä mukin venttiilin aluksi hieman löysälle, jolloin muki vuotaa. Kun lapsi keksii, että nestettä saa imemällä, voit laittaa venttiilin kunnolla paikoilleen.
Voiko Ainu MAM mukit laittaa mikroon?
Mukissa voi lämmittää nestettä, mutta on hyvä huomioida, että mukit eivät sovellu yli 40 asteisten nesteiden säilytykseen tai käyttöön.
Minkä ikäisenä lapselle olisi hyvä tarjota mukia?
Mukilla juomista voi alkaa harjoittelemaan, kun lapsi on noin neljän kuukauden ikäinen.

Muita tuotteita

Kaikki tuotteet