Ainu MAM Mini Cooler & Clip

Ainu MAM Mini Cooler & Clip purulelu

Viilentävää helpotusta ikenille

Ainu MAM Mini Cooler & Clip -purulelun erilaiset pinnat ja materiaalit helpottavat kutiavia ikeniä ja tekevät pururenkaasta mielenkiintoisen. Purulelun vesitäytteinen viilentävä osio rauhoittaa ja helpottaa kutiavia ikeniä. Lelu ylettyy hyvin myös pienemmänkin vauvan poskihampaisiin.

Pakkaus sisältää viilentävän pururenkaan ja kätevän pidikkeen, jolla lelu pysyy puhtaana ja tallessa.

Tuotteen ominaisuudet

  • Viilentää ja rauhoittaa
  • Mukana kiinnitysklipsi
  • Helppo puhdistaa, pestään lämpimällä vedellä
Ainu MAM-tuotteet saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista sekä lastentarvikeliikkeistä

Kysymyksiä ja vastauksia

Viilentävää pururengasta ei saa jäähdyttää pakastimessa. Kaikki Ainu MAM viilentävät purulelut tulee viilentää jääkaapissa noin tunnin ajan ennen kuin purulelu annetaan lapselle.

Cooleria ei saa steriloida vaan se tulee puhdistaa lämpimällä vedellä.

Ainu MAM Bite & Relax, Bite & Brush, sekä Starter & Clip pururengas  -purulelut kestävät steriloinnin keittämällä.  Niiden kiinnitysnauhaa ei saa keittää. Myös Max ja Bob -purulelut kestävät keittämistä, mutta niitä ei suositella keitettävän usein. Vettä sisältäviä Cooler ja Mini Cooler -sekä Bite & Play puruleluja ei  saa keittää. Purulelujen hoito-ohjeet kannattaa aina tarkistaa tuotteen mukana tulevasta käyttöohjeesta.

Aivan pienelle vauvalle sopivia puruleluja ovat Stater & Clip (alkaen 1kk) sekä Bite & Brush (alkaen 2kk) -purulelut.

Vauva olisi hyvä totuttaa hampaiden harjaamiseen jo ennen hampaiden puhkeamista, mutta viimeistään puolen vuoden ikäisenä.

Hammasharjapakkauksessamme on kaksi harjaa joista lyhyemmän voi antaa lapsen omaan käteen ja pitkällä harjalla vanhemman on hyvä pestä vauvan hampaat. Hampaiden harjauksesta on hyvä tehdä mukava yhteinen ja leikinomainen tapahtuma, josta lapsikin pitää.

Hammasharjapakkauksessamme on kaksi harjaa, joista lyhyemmän harjan voi antaa lapsen omaan käteen. Pitkällä harjalla vanhemman on helppo pestä vauvan hampaat.