Ainu MAM Learn to Brush Set hammasharja

Mukaviin hammaspesuihin

Ainu MAM Learn to Brush Set hammasharja -pakkauksessa on kaksi eri pituista hammasharjaa joilla lapsen hampaiden pesu sujuu helposti. Ainu MAM Learn to Brush Set sopii mukaviin yhteisiin hammaspesuhetkiin.

Pakkauksen harjoista pienempi sopii hyvin lapsen käteen ja pidempi aikuiselle. Hammasharjan pehmeät harjakset puhdistavat hellästi lapsen hampaat ja ikenet. Pieni harjasosa yltää helposti takahampaisiin asti. Hammasharjapakkauksessa on mukana turvarengas joka sopii kumpaankin harjaan. Rengas estää harjan menemisen liian syvälle lapsen nieluun.

 

 

Tuotteen ominaisuudet

  • Ergonomisesti muotoiltu varsi, riittävän pitkä aikuisen käteen
  • Auttaa hammastahnan annostelussa
  • Puruosalla voi puhdistaa kielen ja hieroa kutiavia ikeniä
  • Turvarengas, hammasharja ei mene liian syvälle lapsen suuhun
  • Kolme eri väriä: keltainen, vaaleanpunainen ja vaaleansininen
Ainu MAM-tuotteet saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista sekä lastentarvikeliikkeistä

Kysymyksiä ja vastauksia

Viilentävää pururengasta ei saa jäähdyttää pakastimessa. Kaikki Ainu MAM viilentävät purulelut tulee viilentää jääkaapissa noin tunnin ajan ennen kuin purulelu annetaan lapselle.

Cooleria ei saa steriloida vaan se tulee puhdistaa lämpimällä vedellä.

Ainu MAM Bite & Relax, Bite & Brush, sekä Starter & Clip pururengas  -purulelut kestävät steriloinnin keittämällä.  Niiden kiinnitysnauhaa ei saa keittää. Myös Max ja Bob -purulelut kestävät keittämistä, mutta niitä ei suositella keitettävän usein. Vettä sisältäviä Cooler ja Mini Cooler -sekä Bite & Play puruleluja ei  saa keittää. Purulelujen hoito-ohjeet kannattaa aina tarkistaa tuotteen mukana tulevasta käyttöohjeesta.

Aivan pienelle vauvalle sopivia puruleluja ovat Stater & Clip (alkaen 1kk) sekä Bite & Brush (alkaen 2kk) -purulelut.

Vauva olisi hyvä totuttaa hampaiden harjaamiseen jo ennen hampaiden puhkeamista, mutta viimeistään puolen vuoden ikäisenä.

Hammasharjapakkauksessamme on kaksi harjaa joista lyhyemmän voi antaa lapsen omaan käteen ja pitkällä harjalla vanhemman on hyvä pestä vauvan hampaat. Hampaiden harjauksesta on hyvä tehdä mukava yhteinen ja leikinomainen tapahtuma, josta lapsikin pitää.

Hammasharjapakkauksessamme on kaksi harjaa, joista lyhyemmän harjan voi antaa lapsen omaan käteen. Pitkällä harjalla vanhemman on helppo pestä vauvan hampaat.