Ainu Moomin
Mukava arki

Taaperoille Ainu Moomin tuotteet

IhonhoitoAvainsanat: , ,

Oikeita ja vääriä valintoja ei ole olemassakaan, mutta meillä Ainulla lasten tuotteiden tuotekehitystä ohjaavat selkeästi muutamat periaatteet. Haastattelimme Laura Martikaista, meidän omaa Ainu-ihonhoitotuotteiden tuotekehityskemistiämme ja kysäisimme häneltä muutaman kysymyksen.

Missä Ainu-ihonhoitotuotteet valmistetaan?

Kaikki Ainu-ihonhoitotuotteet kehitetään Helsingissä Herttoniemessä ja valmistetaan Heinävedellä. Olemme tästä kotimaisesta ihonhoidon tuotesarjasta todella iloisia!

Miten Ainu-ihonhoidon tuotteisiin valitaan raaka-aineet?

Ainu-ihonhoitotuotteisiin pyritään valitsemaan sellaisia raaka-aineita, jotka ovat helliä ja niitä on käytetty pitkään. Tällöin niiden vaikutukset iholle tunnetaan hyvin. Lisäksi esimerkiksi peseviä raaka-aineita lisätään tuotteeseen niin vähän kuin mahdollista varmistaen, että tuote toimii, mutta on samalla hellävarainen iholle.  Suomessa on vain vähän kosmetiikan raaka-aineiden valmistusta, mutta käytämme niitä tuotteissamme mahdollisuuksien mukaan. Esimerkiksi Ainu Suojavoiteessa on Suomessa valmistettua mustaherukansiemenöljyä ja pohjoismaalaista rapsiöljyä.

Uusiin Ainu-ihonhoitotuotteisiin on valittu raaka-aineet niin, että ne ovat vegaanisia ja biohajoavia. Mitä useampi tuotteen raaka-aineista on biohajoava, sitä vähemmän niiden jäämät päätyvät kuormittamaan ympäristöä.

Miten Ainu Moomin-sarja eroaa Ainu Ensipupu ihonhoitotuotteista?

Saamamme palautteen perusteella pienillä vauvoilla halutaan käyttää tuotteita, joissa ei ole hajusteita eikä väriaineita. Ainu Ensipupusarja vastaa näihin toiveisiin. Näiden tuotteiden suunnittelun keskiössä on pieni vauva. Toki Ainu Ensipupusarjan tuotteet sopivat myös koko perheen käyttöön. Moomin-sarjassa on haluttu tuoda taaperoille iloa ja hauskuutta, jonka vuoksi näihin tuotteisiin on lisätty hieman väriä ja tuoksua. Moomin Käsisaippua on hellävarainen ja kosteuttaa sekä hoitaa ihoa. Myös Moomin Kylpyvaahto on hoitava ja se muuttaa lapsen pesuhetken riemukkaaksi kylpyleikiksi!

Minkälaisia värejä Moomin-tuotteissa on käytetty?

Moomin-tuotteiden hento väri on tehty elintarvikeväreillä eli värit ovat samoja turvallisia värejä, joita käytetään myös elintarvikkeissa. Tuotteiden tuoksun valinnassa oli mukana joukko innokkaita lapsia tekemässä valintoja ja lopputuloksena valituksi tuli todella ihana, vähän omenainen tuoksu.

Minkä ikäisille Moomin-tuotteet on tarkoitettu?

Tuotteet on tarkoitettu 1-vuotiaasta ylöspäin, koska tuotteessa on mukana tuoksua. Mitään estettä tuotteiden käyttämiselle myös tätä pienemälle lapselle ei kuitenkaan ole.

Ainu-neuvonta palvelee:

@ainuneuvonta
ainuneuvonta@berner.fi