Ainu Kaura Eco Pesuvoide

Luonnonkosmetiikkaa koko perheen pesuhetkiin

Ainu Kaura Eco Pesuvoide on Cosmos Natural –sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja se sopii vastasyntyneestä alkaen koko perheen päivittäiseen vartalon, käsien ja kasvojen pesuun. Tuote sisältää 10% glyserolia, suomalaista kauraöljyä ja ksylitolia jotka molemmat kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Hajusteeton ja väriaineeton pesuvoide sopii usein toistuvaan pesuun eikä kuivata ihoa. Dermatologisesti testattu.

Ainu Kaura Eco Pesuvoide sopii myös vedettömään pesuun, jolloin iho pyyhitään pesuvoiteella käyttäen apuna esimerkiksi pesulappua.

Tuote on valmistettu Heinävedellä

Tuotteen ominaisuudet

  • Hajusteeton
  • Väriaineeton
  • Biohajoava
  • Cosmos Natural –sertifioitu

Tuoteseloste

Aqua, Glycerin, Propanediol, Canola Oil, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Xylitol, Acacia Senegal Gum, Decyl Glucoside, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Sodium Stearoyl Glutamate, Citric Acid

 

Ainu-tuotteet saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista sekä lastentarvikeliikkeistä

Kysymyksiä ja vastauksia

Sinkkivoide rauhoittaa ja viilentää ihoa. Se antaa pikaisen avun esimerkiksi punoittavalle vaippa-alueen iholle.

Tiedot ihonhoitotuotteissa käytetyistä aineosista löytyvät ainu.fi tuoteosiosta kunkin tuotteen sisältötietojen kohdalta.

Vauvan ihoa tulee hoitaa vauvan oman ihon ehdoilla. Turhaa rasvausta on hyvä välttää, jotta ihon oma tasapaino säilyy.

Pesuvaahdon vaahtomainen koostumus ei valu samalla tavoin kuin Pesunesteen, joten sillä on helppo pestä esimerkiksi vauvan päätä ja hiuksia.

Vauvan pumpulipuikoissa on erikoismuotoilu joka estää puikon työntämisen liian syvälle korvakäytävään.