Ainu Viidakko unirätti

Ainu Viidakko unirätti

Suloisen pehmeä unikaveri

Ainu Viidakko unirätti on suloisen pehmeä ja turvallinen vauvan kaveri jota voi halailla unta odotellessa.

Tuotteen ominaisuudet

  • Pehmeä
  • Vesipestävä
  • Kolme erilaista: norsu, seepra ja kirahvi

Käyttövinkit

Klassikkopehmo Ainu Ensipupu

Monella suomalaisella on henkilökohtainen suhde Ainu Ensipupuun – se herättää muistoja omasta lapsuudesta tai oman lapsen vauvavuosista. Bernerin Ainu Ensipupu tuli markkinoille vuonna 1988 ja leluja on myyty Suomessa yli miljoona kappaletta. Ainu Ensipupu on monen suomalaisen lapsen ensimmäinen lelu

Monelle tämä klassinen ensilelu on se tärkein pehmo vielä isonakin. Ainu Ensipupun pehmeä ja pyöreä muoto, halittavuus, on sen tärkein ominaisuus. Lelu onkin alun perin saanut tunnistettavan muotonsa äidin rinnasta. Siihen on ollut hyvä ja turvallista painaa poski jo yli 30 vuoden ajan.

Ikoninen leluhahmo on saanut vuosien aikana eri värityksiä, erilaisia pukuja ja se on myös useiden harrastajien keräilykohde. Lelu on usein jopa niin rakas, että se kulkee mukana elämässä vaikka olisi jo lähes loppuun halittu.ja Ainu Ensipupuun liittyy valtavasti tunteita. Tulevat äidit ovat meihin usein yhteydessä jo ennen lapsen syntymää ja saamme toiveita pupun vaatetuksen väreistä. Vuosien aikana Ainu Ensipupu onkin nähty useissa eri vaatteissa. Sen värit uudistuvat muutaman kerran vuodessa.

Ainu-tuotteet saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista sekä lastentarvikeliikkeistä

Kysymyksiä ja vastauksia

Lähes kaikki Ainu pehmolelut saa pestä pesukoneessa tuotteessa olevan pesuohjeen mukaisesti.