Ainu Huppupyyhe
Kestää
konepesun

Ainu Ensipupu Huppupyyhe vauvalle

Pehmoinen pyyhe vauvalle

Ainu Ensipupu Huppupyyhe vauvalle on ihanan pehmeää, korkealaatuista Öko-Tex -standardin täyttävää ja Loop Safe -laatuista froteeta. Pyyhkeen yhdessä kulmassa on lapsen päähän hyvin sopiva huppu, jossa pientä pyyhkeen käyttäjää ilostuttaa tuttu Ainu Ensipupu.  Pese ennen käyttöä, huppupyyhe saavuttaa parhaat käyttö-ominaisuutensa 1-3 pesun jälkeen.

Saatavilla Citymarketeista.

https://www.k-ruoka.fi/kauppa/tuote/ainu-ensipupu-huppupyyhe-78x78cm-6414505152678

Tuotteen ominaisuudet

  • Pehmeää ja laadukasta materiaalia
  • koko on 79x79cm
  • Konepesu 60 asteessa
  • Valmistettu Portugalissa

Tuoteseloste

(90% puuvillaa/10% polyesteriä)

Käyttövinkit

Klassikkopehmo Ainu Ensipupu

Monella suomalaisella on henkilökohtainen suhde Ainu Ensipupuun – se herättää muistoja omasta lapsuudesta tai oman lapsen vauvavuosista. Bernerin Ainu Ensipupu tuli markkinoille vuonna 1988 ja leluja on myyty Suomessa yli miljoona kappaletta. Ainu Ensipupu on monen suomalaisen lapsen ensimmäinen lelu

Monelle tämä klassinen ensilelu on se tärkein pehmo vielä isonakin. Ainu Ensipupun pehmeä ja pyöreä muoto, halittavuus, on sen tärkein ominaisuus. Lelu onkin alun perin saanut tunnistettavan muotonsa äidin rinnasta. Siihen on ollut hyvä ja turvallista painaa poski jo yli 30 vuoden ajan.

Ikoninen leluhahmo on saanut vuosien aikana eri värityksiä, erilaisia pukuja ja se on myös useiden harrastajien keräilykohde. Lelu on usein jopa niin rakas, että se kulkee mukana elämässä vaikka olisi jo lähes loppuun halittu.ja Ainu Ensipupuun liittyy valtavasti tunteita. Tulevat äidit ovat meihin usein yhteydessä jo ennen lapsen syntymää ja saamme toiveita pupun vaatetuksen väreistä. Vuosien aikana Ainu Ensipupu onkin nähty useissa eri vaatteissa. Sen värit uudistuvat muutaman kerran vuodessa.

Kestää
konepesun
Ainu-tuotteet saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista sekä lastentarvikeliikkeistä