Vauvan ihonhoito
Mukava arki

Näin lasten Ainu ihonhoitotuotteet pärjäsivät testissä – Parhailla tuotteilla peseytyy koko perheTalven jälkeen kuiva iho vaatii erityistä hoivaa. Testiryhmäläiset pääsivät kokeilemaan ihonhoidon tuoteuutuuksia ja valitsemaan suosikkinsa. Purnukat aukeavat helposti, pesu ei kirvele silmiä ja voide imeytyy nopeasti. Tuoksun olisi hyvä olla huomaamaton, ja lisäksi vegaanisuus ja biohajoavuus ovat iso plussa.

Esimerkiksi tällaisia ominaisuuksia tavalliset käyttäjät arvostavat ihonhoitotuotteissaan. Ja juuri näitä toiveita Ainu haluaa kuunnella uutuustuotteita kehitellessään. Suojavoide on Ainun uutuus ja kuluttajien toivetuote. Myös Ainun pesuneste sekä Pesuvaahto & Shampoo on juuri uudistettu kuluttajilta saadun palautteen perusteella. Vauva-lehden ja Ainun kokoama Ainu-perheiden yhteisö pääsi ensimmäisenä kokeilemaan näitä Ainun ihonhoitotuotteita ja antamaan niistä arvionsa vielä ennen kuin tuotteet olivat kaupoissa.

Hajusteeton Ainun Suojavoide sopii erityisesti vastasyntyneen ihonhoitoon ja on supertuote vaippa-alueelle. Mutta mikäpä estää vanhempia myös sipaisemasta rasvaa omien rohtuneiden huuliensa tai kuivien käsien hoidoksi.

Suojavoide auttoi 9-kuisen pojan vaippa-alueen ihottumaan ja punoitus väheni. Monta rasvaa kokeilin aiemmin, ja tämä toimii parhaiten!


Aivan mahtavasti leviää iholle, ei jää tahmean tuntuiseksi ja imeytyy kivan nopsasti. Riittoisa! Varsinkin vauvalle miellyttävä käyttää, ja posket tuntuu ”kosteammilta” jo parin levityskerran jälkeen.


Tuote levittyi todella hyvin ja imeytyi nopeasti. Tällaisella huulirasvanarkomaanilla meni pitkä aika ennen kuin tarvitsi huulia rasvata uudelleen.


Suojavoidetta täytyy vielä kehua! Minulla aukeaa etenkin talvisin sormenpäät todella kipeiksi haavaumiksi, jotka eivät parane kuin kortisonilla. Suojavoiteen ansiosta sormenpäät sulkeutuivat!

Kylpyhuoneen hyllyt notkuvat erilaisia purkkeja, mutta pullopaljous ei ole välttämätöntä. Koko perhe voi peseytyä Ainun pesunesteellä, joka on hellä herkimmällekin iholle – ja pesee pehmeästi niin pikkuisen pepun kuin äidin meikitkin.

Pumppupullo on kivannäköinen ja hyvin pysyy pystyssä. Annostelu onnistuu yhdellä kädellä, sillä pullo ei ole liukas kastuessaan. Itse neste on mukavan jämäkkää eikä valu sormien välistä karkuun.


Hehkutan pesunestettä meikinpoistoaineena, kun sillä uskaltaa vaahdottaa silmätkin ihan kunnolla! Pesunesteen biohajoavuus oli todella iso plussa.

Mieheni kehui pesunestettä kasvojen pesussa. Lapsen kommentti oli: tätä ostetaan aina ja otetaan uimahalliin ja jumppaan mukaan!

Kylpyhetkessä on parasta, kun siitä muodostuu odotettu koko perheen yhteinen tuokio, jossa pienimmilläkin on hauskaa. Silkinpehmeä ja hajusteeton Ainu Pesuvaahto & Shampoo on ihanteellinen sekä vastasyntyneen että vanhempienkin hellävaraiseen puhdistukseen päästä varpaisiin. Vaahto ei valu, joten hiustenpesu on helppoa, ja siinä sivussa voi muotoilla lennokkaat vaahtokampauksetkin.

Pesuvaahto on ollut meidän lasten suosikki. Vauva rakastaa sitä vaahdon määrää, ja omaan nenään siinä on ihana, mieto tuoksu. Pesen sillä myös omat päivän meikit pois – ei kuivata!

Ainu-neuvonta palvelee:

@ainuneuvonta
ainuneuvonta@berner.fi