Ainu Suojavoide
Mukava arki

Biohajoava, vegaaninen ja hajusteeton Ainu ihonhoitosarja

Ainun ihonhoitotuotteet on suunniteltu vastasyntyneen vauvan herkälle iholle, mutta ne sopivat hyvin myös koko perheen käyttöön. Tuotteet valmistetaan Bernerin tehtaalla Heinävedellä.

Biohajoava, vegaaninen, hajusteeton, ei kyyneliä. Nämä neljä asiaa nousivat vahvasti esille, kun kotimainen Ainu selvitti pienten lasten vanhempien toiveita vastasyntyneiden ihonhoitotuotteille.

Toiveiden pohjalta Ainun kehitystiimi Herttoniemessä suunnitteli tuoteperheeseen kolme ihohoidon uutuutta, joissa on huomioitu vastasyntyneen vauvan herkän ihon tarpeet.

Tutkitusti mieto Ainu Pesuneste sopii vastasyntyneen vauvan herkän ihon toistuvaan pesuun. Pehmeä Ainu Pesuvaahto & Shampoo sopii erityisen hyvin vastasyntyneen ihon ja hiuksien hellävaraiseen puhdistukseen, mutta myös taaperon kylpyhetkiin. Vaahtoa on helppo käyttää, koska se ei valu. Kumpikaan tuotteista ei ärsytä silmiä.

– Pesunesteeseen ja Pesuvaahtoon on valittu vain mietoja tensideitä eli peseviä aineita, ja niiden määrä on tuotteissa alhainen. Lisäksi niissä on kosteuttavaa glyserolia ja sorbitolia, jotka vähentävät tensidien ärsyttävyyttä ja kuivattavuutta. Pesuvaahto sisältää myös pantenolia eli B5-provitamiinia, tuotekehityskemisti Laura Martikainen sanoo.

Vedetön Ainu Suojavoide suojaa ja rauhoittaa esimerkiksi vaippa-alueen ihoa, ja se sopii paikallisesti ihon kuiviin kohtiin, huulten rohtumiin sekä kuiville käsille.

– Suojavoide pehmentää, hoitaa ja rauhoittaa ihoa. Voide sisältää myös sheavoita ja kookosöljyä, joiden ansioista se levittyy iholle pehmeästi, Martikainen kertoo.

Uudet Ainu-ihonhoitotuotteet valmistetaan Bernerin tehtaalla Heinävedellä.

Testiperheet ihastuivat

Ainu tekee tiiviisti yhteistyötä suomalaisten lapsiperheiden kanssa ja pyysi paria kymmentä vauvaperhettä testaamaan ihonhoidon uutuuksia. Palaute oli erittäin myönteistä:

”Ainu Suojavoide auttoi 9-kuisen pojan vaippa-alueen ihottumaan. Olen kokeillut useita rasvoja, mutta tämä auttoi parhaiten.”
”Pojan kuiva ylähuuli parani kolmantena päivänä, suojavoiteen teho yllätti.”
”Ainu Pesuneste oli miellyttävän tuntuinen, tuntui pesevän vauvan pyllyn hyvin ja jätti ihon raikkaaksi.”
”Ainu Pesuvaahdon pumppupullo pysyy hyvin pystyssä ja annostelu onnistuu helposti yhdellä kädellä.”

Vaikka Ainun ihonhoidon uutuudet on suunniteltu vastasyntyneen tarpeisiin, ne sopivat loistavasti myös isompien sisarusten ja vanhempien käyttöön. Tuotteita testanneet vanhemmat kommentoivat:

”Ainu Pesunesteestä tuli äipälle uusi kasvojen pesuaine, sopii oikein hyvin talvikuiville kasvoille.”
”Omat meikitkin lähtivät hyvin pois Ainu Pesuvaahdolla.”

Ainu-neuvonta palvelee:

@ainuneuvonta
ainuneuvonta@berner.fi